Ondertussen werken we hard aan een nieuwe website, maar omdat we onze klanten belangrijke vinden kan het nog even duren.

Wordpress website

Wordpess, uw website

WordPress is een cms en weblog systeem waarmee u in een paar stappen in weblog, website of een webshop mee opzet. Deze website kunt u natuurlijk ook koppelen aan uw webshop, zodat bezoekers in contact blijven met u en uw community van uw webshop. WordPress is een webbased applicatie, dat wil zeggen dat u geen extern programma nodig heeft om uw webshop aan te passen, dit kunt u gewoon in uw webbrowser doen.

Contact opnemen           024 - 30.100.30

WordPress, een simpele start

Omdat WordPress zo gebruiksvriendelijk is, is het makkelijk om zelf uw website aan te passen via de backend. U kunt door middel van extensions en bepaalde plug-ins uw website optimaliseren. Denk hierbij aan tools waarmee u gemakkelijk uw product op de homepage van uw site presenteert, of een extension waarmee u uw klanten de mogelijkheid geeft om te communiceren via de socialmedia.

WordPress, wat doen wij?

Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van een WordPress website. Zowel als het gaat om de functionaliteit, als om de conversie optimalisatie. Ons doel is om er voor te zorgen dat de bezoekers van uw site vaker terugkomen en op uw website of webshop blijven. Wij helpen u graag met het bouwen van uw eigen website.

CMS, SEO vriendelijk

Door de beste plugins en de juiste instellingen heeft u met WordPress al snel kans om hoog in de zoekresultaten te komen van zoekmachine’s waaronder andere Google. Dit is mogelijk omdat u in de backend ingebouwde SEO checkers heeft, die u helpen met het verbeteren van uw zoekmachine optimalisatie. Deze SEO checkers geven aan waar punten verbeterd kunnen worden en wat u beter weg kan laten.

WordPress Ranking

Snelheid

95%

Uitbreiding

84%

Functionaliteit

85%

Gebruiksgemak

90%

WordPress, wij helpen u graag

Als u graag meer informatie wilt over het gebruik van WordPress of als u geïnteresseerd bent in een eigen webshop, neem dan gerust even contact met ons op.