Wordpress, website met power.

  • Goed en eenvoudig in gebruik
  • Bedrijfswebsite met snelle laadtijden
  • Slim en eenvoudig in onderhoud

Wordpress website

Uw eigen website in stijl

Wordpress, uw website

Wordpress heeft zich de afgelopen jaren bewezen de fundering te zijn van veel grote websites. Wij bouwen voor onze klanten al jaren Wordpress websites van hoge kwaliteit.

Hierdoor kunnen onze klanten rekenen op websites die mooi, snel en goed vindbaar zijn.

Er is geen CMS dat gebruikers zoveel vrijheid geeft als Wordpress. Middels plug-ins kunnen complete systemen worden toegevoegd, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Wordpress is zonder enige kennis van code aan te passen door de gebruiker. Veel van onze Wordpress websites maken gebruik van het drag-and-drop principe.

Dit betekent dat u eenvoudig pagina’s kunt aanpassen of snel nieuwe producten aan uw webshop kunt toevoegen.

Wordpress website maken?

Een Wordpress website is bij Woensdag binnen handbereik. Wij kunnen namelijk ook uw website bouwen voorzien van de laatste technieken. Onze experts zorgen ervoor dat de website meteen gebruikt kan worden. Tevens voorzien wij onze klanten in advies omtrent de keuze voor plug-ins. Natuurlijk kunnen wij ook bepaalde Wordpress plug-ins vooraf op uw eigen website installeren.

Zoekmachine optimalisatie

Wordpress wordt door velen gezien als het meest zoekmachinevriendelijke systeem. Dit komt doordat Wordpress websites ‘uit-de-verpakking’ zijn voorzien van code waarmee belangrijke data wordt doorgegeven aan de zoekmachines. Het is dan ook geen verrassing dat veel succesvolle online retailers van Wordpress webshops gebruik maken.

Contact opnemen over Wordpress

GA VOOR GOED RESULTAAT!

Woensdag weet klanten te verbazen met unieke Wordpress websites, webshops en blogs. Al onze eindproducten zijn geoptimaliseerd voor Google en direct klaar voor gebruik. Meer informatie over onze vaardigheden of een Wordpress website laten maken? Dan komen we graag met u in contact!

Wordpress webshop met WooCommerce

Een Wordpress webshop laten maken? Bij Woensdag bent u aan het juiste adres. Onze experts weten, betaalbaar, een Wordpress webshop op te zetten waar u direct met de verkoop van producten kunt beginnen. Kortom, nadat wij de webshop opleveren kunt u met het etaleren van uw producten beginnen.

Wordpress onderhoud

Wordpress onderhoud uitbesteden? Bij Woensdag kunt u rekenen op specialisten die ervoor zorgen dat uw Wordpress website altijd up-to-date is. Alle Wordpress plug-ins zijn bijgewerkt, het thema is van de laatste versie en natuurlijk moet de rest van uw website ook naar behoren functioneren.

Plug-ins

Wordpress plug-ins zijn een bepalende factor geweest voor het succes van Wordpress websites. Middels deze plug-ins is het mogelijk geworden om functionaliteiten aan uw Wordpress website toe te voegen waar voorheen een codeur honderden uren werk aan kwijt was. Deze addons tillen uw website naar een nieuw niveau!

Design & Themes

Wordpress thema's zijn er genoeg. Ons team zorgt ervoor dat uw website er ook echt uniek uitziet. Een goede Wordpress website is voorzien van een huisstijl waar bezoekers uw website aan kunnen herkennen. Wij zorgen ervoor dat het design van uw website uniek en tijdloos is.

Hosting

Wordpress hosting van kwaliteit is onmisbaar in een tijd waar veel websites met een enkele DDOS-aanval offline gehaald kunnen worden. Bij ons kunt u rekenen op betrouwbare Wordpress hosting. Webhosting voor Wordpress staat bij ons als een huis en dat is terug te zien aan de uptime van onze websites.

Klantenservice

Woensdag levert ondersteuning op uw Wordpress website met uitstekende en persoonlijke klantenservice. Ook is er een wordpress handleiding.

Veelgestelde vragen over Wordpress

Wordpress is een gebruiksvriendelijke, open source, oplossing voor het maken van websites. Het bied een zeer solide basis met standaard functionaliteit die volledig op maat uitgebreid kan worden. Lees zeker verder op onze website voor meer informatie!

Het updaten van WordPress is uiteraard belangrijk om de nieuwste functionaliteit te gebruiken. Maar zeer zeker ook om de veiligheid te garanderen.
WordPress po zichzelf staand is zeer veilig en er worden nooit veiligheidsproblemen gevonden in het open source systeem. Het is echter wel zo dat plug-ins, veelal gratis, regelmatig veiligheids problemen kunnen vertonen doordat deze niet bijgewerkt worden (zowel door de website eigenaar, als de ontwikkelaar). Zelf kiezen we veelal voor betaalde (premium) plugins om de kwaliteit en veiligheid te kunnen garanderen.

Standaard (shared) hosting is functioneel en bied een werkende basis. Echter door het uitbreiden van functionaliteit en bezoekers kan het wenselijk zijn de website nog sneller te maken. Door te kiezen voor Wordpress hosting van XHOSTING weet je zeker dat de snelheid optimaal is.

Om de website met Wordpress  veilig te houden is onderhoud zeer belangrijk. Hoewel Wordpress in principe lek vrij is zijn plug-ins dit zeker niet altijd. De gratis plugins van Wordpress dienen goed onderhouden en geupdate te worden om veiligheid te garanderen.

Informatie over Wordpress

    Vragen over Wordpress?
    Wij zijn dagelijks bereikbaar op
    werkdagen van 09:00 - 18:00 uur