Ondertussen werken we hard aan een nieuwe website, maar omdat we onze klanten belangrijke vinden kan het nog even duren.

Joomla website

Joomla, uw website

Joomla is een cms systeem waarmee u uw eigen website kunt beheren. Joomla werkt in combinatie met een MySQL database. Dat wil zeggen dat alle soorten pagina’s die u heeft zoals blogs, nieuwsbrieven, SEO teksten en andere elementen opgeslagen worden in een externe database waardoor u minder geheugen nodig heeft.

Contact opnemen           024 - 30.100.30

Joomla, voor iedereen

Joomla  is een cms systeem dat voor elke gebruiker geschikt is om een nieuwe website te starten. Dit komt omdat het niet uitmaakt hoeveel pagina’s, blogs of social media  uw website bevat. Joomla past zich daar op aan. Een ander groot voordeel waar dit cms systeem mee scoort, is dat het webbased-application is zodat u bij het beheren van uw website alleen maar online hoeft te zijn en geen programma hoeft te downloaden of te installeren.

Joomla, wat doen wij?

Wij helpen u graag met het creëren van een eigen website die voldoet aan al uw verwachtingen. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van Joomla en weten precies hoe we uw site moeten optimaliseren.

Joomla ranking

Dankzij het feit dat Joomla een webbased-applicatie  is, is het systeem snel en brengt het weinig problemen met zich mee. Ook is het op vele manieren uit te breiden door verschillende extensions en plug-ins die voor meer mogelijkheden zorgen voor u en uw klanten. Waar Joomla ook rekening mee houdt, is dat u als ondernemer ook elementen als nieuwsbrieven, accounts voor de klanten en dergelijke aan uw website kunt toevoegen.

Snelheid

94%

Veiligheid

87%

Functionaliteit

90%

Gebruiksgemak

81%

Joomla, een eigen website

Als u behoefte heeft aan meer informatie om een eigen Joomla website te bouwen, neem dan graag contact met ons op. Wij helpen u graag.