Ondertussen werken we hard aan een nieuwe website, maar omdat we onze klanten belangrijke vinden kan het nog even duren.

Prestashop

Prestashop webshop

Prestashop is ideaal voor startende ondernemers die een webshop willen beginnen. Deze webwinkel software is gebruiksvriendelijk en kan toch eenvoudig uitgebreid worden. Het is een krachtig systeem met vele opties die uw SEO optimaliseren. Ook als u ergens niet uitkomt, helpen wij u graag met het bouwen van uw shop.

Contact opnemen           024 - 30.100.30

Prestashop, flexibel werken

Prestashop biedt een groot scala aan extensions aan die u als ondernemer kunt toevoegen aan uw webshop software. Dit is van zeer groot belang om uw webwinkel zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor zowel uw klant als voor u zelf. Hierdoor zijn nieuwe functies en toekomstige updates snel en eenvoudig te installeren. Dankzij de prestashop admin-tool is het daarnaast eenvoudig om via de back-end (back office) persoonlijke voorkeuren toe te voegen of te verwijderen. Het ligt er natuurlijk maar net aan wat u als ondernemer zelf prettig vindt. Prestashop is sinds 2007 in ontwikkeling en is tot vandaag de dag 3 miljoen keer gedownload! Dit komt doordat het een krachtig webwinkel software pakket is dat u met vele extenstions kunt combineren.

Prestashop, wat doen wij?

Onze Prestashop specialisten helpen u met alle passie aan het bouwen van een webshop naar uw keuze. We leveren de beste webshops en kunnen zorg dragen voor de beste conversie optimalisatie van uw webshop.

Prestashop, voor iedereen

Prestashop is makkelijk te gebruiken en is zeer betrouwbaar voor u als startende of ervaren ondernemer. Door de vele extensions die naar keus toe te voegen zijn aan uw webwinkel is dit systeem ideaal als het gaat om functionaliteit en uitbreidingsmogelijkheden. Door middel van krachtige marketing tools kunt u zich geheel richten op klanten marketing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuwsbrieven, acties en andere extensions waarmee u ervoor zorgt dat uw klanten ook terug blijven komen.

Prestashop ranking:

Gebruiksgemak

82%

Functionaliteit

94%

Gewicht

85%

Flexibiliteit

90%

Prestashop, een eigen webshop

Een eigen webshop hebben kost veel tijd en energie. Laat ons daarom helpen met het bouwen van uw perfecte Prestashop webshop. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons op nemen. Wij helpen u graag!