Ondertussen werken we hard aan een nieuwe website, maar omdat we onze klanten belangrijke vinden kan het nog even duren.

Website

Een eigen website is het online visitekaartje van uw bedrijf. Een goed verzorgde website zal het verschil maken tussen een aankoop bij u of bij uw concurrent. Dat laatste willen we natuurlijk niet en daarom helpen wij u graag met het bouwen van een professionele website.

Contact opnemen           024 - 30.100.30
Autovisie.nl by TMG

Autovisie.nl by TMG

Dit is de dag / EO

Dit is de dag / EO

Philips

Philips

Suitable herenkleding

Suitable herenkleding

Vandaag de dag is het voor een bedrijf erg belangrijk om online te zijn. Consumenten zoeken de bedrijven niet meer met behulp van een telefoonboek, maar met behulp van het internet. Het is daarom erg belangrijk om goed vindbaar te zijn en een goede indruk achter te laten bij de bezoekers van uw website. Woensdag zorgt ervoor dat u een professionele website krijgt die goed gevonden wordt door de zoekmachines.

Website design

Een website moet zowel uw eigen identiteit uitstralen als goed functioneren. Door dit op de juiste manier te combineren, zullen uw bezoekers vanzelf terug blijven komen. Het is daarom van groot belang dat uw website eenduidig is met uw huisstijl, zodat de website rust en orde schept voor uw klant. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw klant een goed vertrouwen krijgt in uw product of dienst.

Website extensions

Een website is meer dan alleen uitstraling. Het is belangrijk dat u gebruik maakt van bepaalde extensions, om nog meer uit de website te halen en uiteindelijk een positieve indruk bij uw klanten achter te laten. Een voorbeeld van zo’n handige extension is een tool waarmee je social media kan koppelen aan je website. Op deze manier verhoogt u de kans op mond-tot- mond reclame en genereert u sneller likes en volgers op Facebook en Twitter. Een andere handige extension is een tool waarmee u uw klanten op één pagina laat afrekenen. Hiermee loopt uw klant eenvoudig door de betaling heen, waardoor minder aarzeling ontstaat om het het product aan te schaffen op uw website.