Ondertussen werken we hard aan een nieuwe website, maar omdat we onze klanten belangrijke vinden kan het nog even duren.

Website

Een eigen website is natuurlijk het online visitekaartje voor uw bedrijf. Een goed verzorgde website zal bepalen of de klant een dienst of product bij u of bij uw concurrent zal gaan kopen. Dat laatste willen we natuurlijk niet en daarom helpen wij u graag met het bouwen van uw professionele website.

Contact opnemen           024 - 30.100.30
Autovisie.nl by TMG

Autovisie.nl by TMG

Dit is de dag / EO

Dit is de dag / EO

Suitable herenkleding

Suitable herenkleding

Philips

Philips

Vandaag de dag is het voor een bedrijf erg belangrijk om online te zijn. Consumenten zoeken de bedrijven niet meer met behulp van een telefoonboek, maar met behulp van het internet. Het is daarom erg belangrijk om goed vindbaar te zijn en een goede indruk achter te laten bij de bezoekers van uw website. Woensdag zorgt ervoor dat u een professionele website krijgt met een premium design die goed gevonden wordt door de zoekmachines.

 Website design

Een website moet natuurlijk uw eigen identiteit uitstralen en goed functioneren. Door dit op de juiste manier te combineren blijven uw bezoekers vanzelf terug komen. Het is van groot belang dat u uw huisstijl zodoende aanpast aan uw website dat het rust en orde geeft voor uw klant. Zo zorgt u ervoor dat uw klant een goed vertrouwen krijgt in uw product of dienst.

Website extensions

Een website is meer dan alleen uitstraling. Het is belangrijk dat u gebruik maakt van bepaalde extensions zodat het bij uw klanten een positieve indruk achterlaat. Een van deze handige extensions is een tool waarmee je socialmedia kan koppelen aan je website. Op deze manier verhoogt u de kans op mond-tot- mond reclame en genereert u sneller likes op Facebook en volgers op Twitter. Een andere handige extension is een tool waarmee u uw klanten op één pagina laat afrekenen. Zo kan uw klant eenvoudig door de betaling heen en zal dan ook minder aarzelen om een product aan te schaffen op uw website.