WordPress Onderhoud

nijmegen wordpress

WordPress onderhoud

Het onderhouden van een WordPress website kan tijdrovend zijn. Hierdoor wordt er vaak onvoldoende aandacht aan besteed. Het gevolg hiervan is een website die eenvoudig kan worden gehackt, of nog erger: klantgegevens komen op straat te liggen.

Wij voorzien uw WordPress website van de nieuwste updates, updaten de core bestanden, de plug-ins en thema’s en zorgen tevens voor de monitoring van de gezondheid van uw website.

Contact met Woensdag

Basic+

35,-

/maandWekelijkse updates
Wekelijkse backups
Sucuri Malware scan
Uptime monitor

Professional+Aangeraden

85,-

/maandWekelijkse updates
Dagelijkse backups
Sucuri Malware scan
Uptime monitor
4 uur support per jaar
Pagina caching

Premium+

129,-

/maandDagelijkse updates
Dagelijkse backups
Sucuri Malware scan
Uptime monitor
8 uur support per jaar

Aanvullen met WordPress Hosting?

OnderhoudsPakketStartBasic+Premium+Professional+
Maandelijkse kosten€ 35,-€ 65,-€ 125,-€ 195,-
Opstartkosten€ 75,-€ 75,-€ 75,-€ 75,-
Updates (per jaar)241252
SSL Certificaat (domein validatie)
Sucuri Malware scan
Backup kwartaal
Backup maandelijks
Backup dagelijks
Uptime monitor (per minuut)0551
Wordpress Support (uur per jaar)0024
Pagina Caching
Webruimte500 MB1000 MB2500 MB5000 MB
Dataverkeer2.500 MB10.000 MB25.000 MB50.000 MB
Wordpress Backupruimte750 MB1.500 MB7.500 MB20.000 MB
Malware cleanup€ 225,- per keer€ 150,- per keer€ 75,- per keer€ 75,- per keer
wordpress website bouwen

WordPress updaten

We proberen zoveel mogelijk en zo veilig mogelijk te updaten. Om dit te garanderen maken we back-ups, zodat bij calamiteiten kan worden ingegrepen. Wij maken geen technische aanpassingen aan uw website, maar werken volgens de WordPress standaarden van updaten. We gaan er uiteraard van uit dat uw website volgens de regels gebouwd is.

Vragen: bel 024-30.100.30

https://woensdag.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/arrows_anticlockwise_dashed.svg

WordPress

De core van WordPress wordt geupdate om zo bij te blijven met de updates, wat resulteert in een veiligere website en een veiliger gevoel.

https://woensdag.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/arrows_anticlockwise_dashed.svg

Thema’s

Standaard WordPress thema’s en thema’s van Themeforest worden automatisch geupdate.

https://woensdag.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/arrows_anticlockwise_dashed.svg

Plug-ins

Van de erkende plug-ins worden updates uitgevoerd, zodat de nieuwste functionaliteiten aanwezig zijn, maar ook dat de WordPress website veilig blijft.

https://woensdag.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/arrows_anticlockwise_dashed.svg

Monitoring

Wij houden de status van uw website in de gaten. Met uptime monitor’s, malware scanners en andere detectiemiddelen checken we de gezondheid van uw website.

WordPress updaten

Heeft u vragen over het updaten of bijwerken van WordPress, neem dan gerust contact met ons op. Ga naar het contactformulier of gebruik het contactformulier.

Naam
E-mail
Bericht
 

Wordpress Network

Heeft u een WordPress Network? Neem dan eerst contact met ons op. Voor het gebruik van WP Network gelden namelijk interessante kortingen.

Onderhoud op aanvraag

Het is mogelijk om zonder deze dienst onderhoud te laten uitvoeren op uw WordPress website. Per verzoek geld een starttarief van € 225,- met opslag van € 85,- per uur. Mocht het probleem niet verholpen kunnen worden, betaalt u enkel het starttarief.

Backups & Opslag

Alle backups van de WordPress websites worden veilig opgeslagen. Afhankelijk van het pakket is de data 1 dag, 1 week, 1 maand of meerdere maanden oud. Indien de back-up teruggeplaatst dient te worden op verzoek van de klant, bedragen de kosten eenmalig € 85,-. Wilt u liever de back-ups zelf in beheer houden, dan is dat mogelijk. Op uw eigen ftp server kunnen ook de back-ups geplaatst worden.

Verhuisservice

Indien er gebruik wenst te worden gemaakt van de verhuisservice, bedragen de kosten € 150,- voor WordPress en voor eventuele e-mail boxen € 12,50 per mailbox.

WordPress maatwerk

Het is mogelijk maatwerk aanpassingen aan WordPress te laten doen. Dit kan op een bestaande WordPress website, maar het is ook mogelijk om een website te laten bouwen. Hierbij kan gedacht worden aan ontwerp, maar ook aan e-commerce. Denk bijvoorbeeld aan een webshop met Woocommerce.

Content onderhoud

Ook is het mogelijk om de inhoud van de website bij te houden. U kunt hierbij denken aan het aanpassen van teksten, toevoegen van nieuwsberichten of het updaten van visuele onderdelen van de website. Neem hiervoor contact met ons op.