SMS, direct bereik.

  • Direct contact
  • Hoge klanttevredenheid
  • Accuraat

SMS Diensten

Direct marketing

Persoonlijk contact

Sms diensten worden gebruikt door bedrijven om straight to the point tot de klanten te komen. Het is eenvoudig maar zeer effectief omdat meer dan 58% van de inwoners van Nederland in bezit is van een eigen smartphone.
Wanneer mensen een bericht binnen krijgen via deze sms diensten, zullen ze snel reageren omdat mensen altijd hun smartphone bij zich hebben en een sms niet als irritant beschouwen.

Wij van Woensdag helpen u graag met het eenvoudiger maken van het winkelen voor uw klant. Een kleine extra service die grote voordelen met zich mee brengt. Als u meer wilt weten over sms diensten of geïnteresseerd bent, neem dan gerust contact met ons op.

Premium SMS

Premium sms diensten werken als volgt; een klant stuurt via een shortcode van maximaal 4 getallen een sms met daarin een opdracht die hij of zij wilt verzenden. U hoeft niet per se online te zijn om shortcode uit te voeren en u heeft ook geen extra software nodig om gebruik te maken van premium sms diensten.

SMS Marketing

Een sms is kort maar krachtig en zo zal het ook zeker ervaren worden door uw klanten.
Dankzij deze methode kunt u een grote doelgroep in een keer informatief aanspreken zonder dat de mensen zich gaan ergeren omdat het maar een kort sms’je is en persoonlijk aanvoelt. U kunt eenvoudig uit het resultaat een analyse maken om zo te kijken wat de volgende stappen kunnen zijn.

Contact opnemen over SMS

PREMIUM SMS DIENSTEN

Woensdag weet klanten direct te bereiken om te informeren over acties of het geven van herinneringen van bijvoorbeeld afspraken.

Direct SMS

Technische systemen om direct SMS diensten aan te kunnen bieden van 1 tot 1 miljoen berichten. Direct contact met gebruikers binnen een seconde of kostenefficiënt met enige vertraging.

Klantenservice

Woensdag levert ondersteuning op uw Wordpress website met uitstekende en persoonlijke klantenservice.

Informatie over Sms diensten

    Vragen over Sms diensten?
    Wij zijn dagelijks bereikbaar op
    werkdagen van 09:00 - 18:00 uur