Ondertussen werken we hard aan een nieuwe website, maar omdat we onze klanten belangrijke vinden kan het nog even duren.

Sms diensten, maak het eenvoudig

Sms dienstenSms diensten worden gebruikt door bedrijven om straight to the point tot de klanten te komen. Het is eenvoudig maar zeer effectief omdat meer dan 58% van de inwoners van Nederland in bezit is van een eigen smartphone.
Wanneer mensen een bericht binnen krijgen via deze sms diensten, zullen ze snel reageren omdat mensen altijd hun smartphone bij zich hebben en een sms niet als irritant beschouwen.

Contact opnemen           024 - 30.100.30

Sms diensten, wij helpen graag

Wij van Woensdag helpen u graag met het eenvoudiger maken van het winkelen voor uw klant. Een kleine extra service die grote voordelen met zich mee brengt. Als u meer wilt weten over sms diensten of geïnteresseerd bent, neem dan gerust contact met ons op.

Sms diensten, premium

Premium sms diensten werken als volgt; een klant stuurt via een shortcode van maximaal 4 getallen een sms met daarin een opdracht die hij of zij wilt verzenden. U hoeft niet per se online te zijn om shortcode uit te voeren en u heeft ook geen extra software nodig om gebruik te maken van premium sms diensten.

Sms diensten, marketing

Een sms is kort maar krachtig en zo zal het ook zeker ervaren worden door uw klanten.
Dankzij deze methode kunt u een grote doelgroep in een keer informatief aanspreken zonder dat de mensen zich gaan ergeren omdat het maar een kort sms’je is en persoonlijk aanvoelt. U kunt eenvoudig uit het resultaat een analyse maken om zo te kijken wat de volgende stappen kunnen zijn.

Sms diensten ranking

Snelheid

99%

Veiligheid

86%

Functionaliteit

95%

Gebruiksgemak

90%