Ondertussen werken we hard aan een nieuwe website, maar omdat we onze klanten belangrijke vinden kan het nog even duren.

Een webshop of webwinkel is een winkel op het internet voor de verkoop van producten of diensten. Een webshop is niet hetzelfde als een bakstenen winkel, het is laagdrempelig en voor iedereen eenvoudig om te beginnen mits de juiste keuzes gemaakt worden. Woensdag is de expert op het gebied van webshops. Met bijna 10 jaar ervaring kan gesproken worden over een jarenlange ervaring, welke zich bewezen heeft in de webwinkel business. Naast ontwerp en ontwikkeling vervullen we ook een adviserende rol over de belangrijke keuzes welke gemaakt moeten worden voor een succesvolle webwinkel. Een webshop omvat vele belangrijke zaken welke allen tot een goed samenwerkend geheel moeten leiden.

Webshop software

De keuze voor webwinkel software is erg belangrijk. Het zal de technische basis betekenen van uw identiteit op het internet. Het bevat de techniek om eenvoudige zaken als producten en categorieën aan te maken, tot uitgebreid klant- en orderbeheer.

Contact opnemen           024 - 30.100.30

Webshop ontwerp

Om uw identiteit ook zichtbaar te maken dient er een passend ontwerp te komen welke voldoet aan vele eisen. Een ontwerp moet niet alleen mooi zijn voor de webwinkel eigenaar, maar het moet vooral interessant zijn voor de bezoeker en klant. Hierbij komen ook belangrijke marketing technische zaken bij kijken. Een knop moet niet enkel in het geheel passen maar moet ook aantrekkelijk zijn om op te klikken ten behoeve van de conversie.

Webshop marketing

Naast de software en de identiteit is het belangrijk om de marketing op orde te brengen. Het verkrijgen van bezoekers is belangrijk, maar minstens net zo belangrijk is dat de bezoekers ook daadwerkelijk een aankoop gaan doen. Conversie optimalisatie is een veel vergeten taak maar erg belangrijk voor een webwinkel.