Webshop software

  • Duurzaamheid
  • Open Source
  • Langduring

Webshop software

Internet winkel

Duurzaam met Open source

Een webshop of webwinkel is een winkel op het internet voor de verkoop van producten of diensten. Een webshop is niet hetzelfde als een bakstenen winkel; het is laagdrempelig en voor iedereen eenvoudig om te beginnen, mits de juiste keuzes worden gemaakt.

Woensdag is de expert op het gebied van webshops. Met bijna 10 jaar, kan gesproken worden over jarenlange ervaring, welke zich bewezen heeft in de webwinkel business.

Naast ontwerp en ontwikkeling vervullen we ook een adviserende rol over de belangrijke keuzes die gemaakt moeten worden voor een succesvolle webwinkel. Een webshop omvat vele belangrijke zaken, welke allen tot een goed samenwerkend geheel moeten leiden.

Webshop software

De keuze voor de juiste webwinkel software is erg belangrijk. Het zal de technische basis betekenen van uw identiteit op het internet. Het bevat de techniek om eenvoudige zaken als producten en categorieën aan te maken en meer uitgebreide functies, zoals klant- en orderbeheer.

Webshop ontwerp

Om uw identiteit ook zichtbaar te maken dient er een passend ontwerp te komen, welke voldoet aan een grote hoeveelheid eisen. Een ontwerp moet niet alleen mooi zijn voor de webwinkel eigenaar, maar moet vooral interessant zijn voor de bezoeker en klant. Hier komen enkele belangrijke marketing technische zaken bij kijken. Zo moet een knop niet enkel in het geheel passen, maar ook aantrekkelijk zijn om op te klikken ten behoeve van de conversie.

{{Contact|test 7|test 8|test 9}} opnemen over webshops

DUURZAME WEBSHOPS

Woensdag weet klanten te verbazen met unieke open source webshops en websites. Al onze webshop oplossingen zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines en klaar voor gebruik.

Webshop marketing

Naast de software en de identiteit is het belangrijk om de marketing op orde te brengen. Een mooie, overzichtelijke website is een goed begin, maar is niets waard zonder bezoekers. Het verkrijgen van bezoekers en het zorgen dat deze bezoekers ook daadwerkelijk een aankoop doen is dan ook minstens even belangrijk. Conversie optimalisatie is hierbij een veel vergeten taak, maar o zo belangrijk voor een webwinkel.

Webshop Klantenservice

Woensdag levert ondersteuning op uw webshops met technische inhoudelijke kennis.

Informatie over Webshop

    Vragen over Webshop?
    Wij zijn dagelijks bereikbaar op
    werkdagen van 09:00 - 18:00 uur