Ondertussen werken we hard aan een nieuwe website, maar omdat we onze klanten belangrijke vinden kan het nog even duren.

Magento webshop  software

MagentoMagento is een webshop software pakket waarmee u alle controle heeft over uw eigen webwinkel. Denk hierbij aan het design van uw site, de gebruiksvriendelijkheid, de inhoud en natuurlijk de functionaliteit. Deze en vele andere elementen zorgen voor realistische ideeën die u waar kan maken en terug kan laten komen binnen uw Magento webshop. Als u meer vragen heeft over de werking van Magento, neem dan gerust contact met ons op. Wij gebruiken usability en design om uw webwinkel te optimaliseren, niet allen voor u zelf, maar ook voor uw klanten. Uit onderzoek blijkt dat Magento vandaag de dag één van de meest populaire open systeem pakketten is. In 2012 gebruikte 26% van alle webshops Magento en werd in dat zelfde jaar 4 miljoen keer gedownload door de community!

Contact opnemen           024 - 30.100.30

Webshop software voor uw online winkel

Magento is het meest groeiende open systeem pakket tot nu toe en heeft daarmee een stevige positie op de markt. Steeds meer bedrijven kiezen Magento als open systeem pakket om hun webshop op te draaien. Gelukkig biedt dit systeem een grote variatie aan tools en extensions waarmee je de gebruiksvriendelijkheid en persoonlijke voorkeuren kunt uitbreiden. Daarnaast is het bij Magento ook mogelijk om meerdere webshops op één systeem te draaien. Hiermee heeft u een gezamenlijk voorraadbeheer voor al uw webwinkels.

Magento extensions

Magento biedt een mogelijkheid van keuze uit meer dan 1000 extensions die de gebruiksvriendelijkheid van uw site naar een hoger niveau tilt. Al deze extensions zorgen voor elementen in uw webwinkel waardoor de klant vaker zal terug komen. deze elementen maken het winkelen op uw webshop allemaal wat gemakkelijker voor de klant.  Wij hebben hier een van de meest essentiële extensions voor u op een rijtje gezet.

Magento webshop voorbeeld extensions

One step checkout: Met deze extension zorg je ervoor dat uw klant alle informatie op een pagina van uw webwinkel heeft. De Teaserbox: De teaserbox is een slider of banner voor op uw homepage waarmee u uw product in de picture zet. Social media extensions: Door de plug-in Lazzymonks Twitter kun je tweets terug laten komen in je Magento webshop, deze zullen ook geïndexeerd worden door zoekmachines.

 Magento, een eigen webwinkel

Als u graag meer informatie wilt over dit open systeem pakket, neem dan gerust contact met ons op.