Ondertussen werken we hard aan een nieuwe website, maar omdat we onze klanten belangrijke vinden kan het nog even duren.

osCommerce webshoposCommerce is een webshop software pakket welke kort staat voor “open source Commerce”. Met dit webshop software systeem is het mogelijk om eenvoudig een eigen webshop te starten op het internet voor online verkoop van uw producten.

osCommerce als webshop

osCommerce is één van de eerste webwinkel software pakketten welke het mogelijk maakt om online een webshop te starten. Hiermee staat het sinds 2000 aan de wieg van de online verkoop. Door de enorme groei in de begindagen is deze webshop software nog steeds het meest gebruikte online webwinkel systeem. Wij zijn specialist op het gebied van osCommerce. Met jarenlange praktijkervaring hebben we zeer ingewikkelde oplossingen kunnen bieden voor een groot aantal webshops. Dit gaat van eenvoudige koppelingen met prijsvergelijkers zoals Beslist of Kieskeurig tot uitgebreide en geautomatiseerde koppelingen met CRM en ERP administratie software pakketten ter ondersteuning van de webshop.

Contact opnemen           024 - 30.100.30

osCommerce in gebruik

Het pakket is gemakkelijk in gebruik, snel en betrouwbaar. Het bevalt veel functionaliteiten maar het kan ook zeer goed aangepast worden aan de wensen van de webwinkelier of bezoeker. Veel gemaakte koppelingen zijn bijvoorbeeld het automatiseren van orderprocessen naar ERP en CRM.

Snelheid

90%

Veiligheid

80%

Functionaliteit

70%

Gebruiksgemak

90%
 

osCommerce webshop eisen

osCommerce is geen bijzonder zwaar systeem en heeft daardoor geen hoge systeemeisen. De server eisen zijn; PHP 5.3 mySQL
osCommerce is een betrouwbaar en stabiele webshop vol met functionaliteit en uitbreidingsmogelijkheden. Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.