Visual Composer

nijmegen wordpress

Visual Composer

Visual Composer pagina bouwer plug-in voor WordPress. Neem volledige controle over je website. Bouw elke opmaak die je kan bedenken met een handige sleep en plaats editor. U heeft geen programmeer kennis nodig.

U heeft zelf geen dure programmeurs of uitgebreide kennis en [shortcodes] nodig voor Visual Composer. Direct vanuit uw eigen browser kunt u uw pagina’s maken en aanpassen.

Contact met Woensdag

wordpress website bouwen

Front End en Back End Pagina Bouwer

Bouw interactieve websites en beheer uw inhoud gemakkelijk met de WordPress Front end editor. Geen programmeer kennis nodig – creëer verbazende en prachtige pagina’s met de prijs winnende sleep en plaats editor.

Vragen: bel 024-30.100.30

https://woensdag.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/arrows_circle_down.svg

Makkelijk!

Visual Composer is zeer eenvoudig in gebruik, na een paar minuten begrijpt u al hoe u uw eigen teksten kunt aanpassen en gewenste functies op uw pagina kan plaatsen.

https://woensdag.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_lock_open.svg

Elke WordPress Thema

Visual Composer neemt in overweging dat elk website ontwerp uniek moet zijn. Met Visual Composer kan je met elke WordPress thema werken die je maar wilt.

https://woensdag.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_tablet.svg

Mobiel

Met Visual Composer zal jouw website toegankelijk zijn op desktop en mobiele apparaten. Geen extra stappen of programmering nodig. Het werkt gewoon.

https://woensdag.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/software_pen_remove.svg

Inhoud Elementen, Sjablonen en Addons

Vanaf het begin is Visual Composer hier om te helpen met het maken van jouw pagina’s. Letterlijk binnen minuten kan je een WordPress pagina maken met de sleep en plaats interface zonder een enkele lijn code zelf te zien.

Visual Composer, wij staan voor u klaar!

Indien u geïnteresseerd bent of u wenst meer te weten over Visual Composer en zou graag een professionele WordPress website willen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Ga naar de contact pagina of gebruik het contactformulier.

Naam
E-mail
Bericht
 

Wat doen wij voor Visual Composer

  • Installeren
  • Configureren
  • Ontwikkelen plug-ins
  • Bouwen van pagina’s

Wat doen wij niet?

Dat is een uitstekende vraag. Het is voor ons mogelijk om alles te doen binnen het platform. We zullen uiteraard altijd met de opdrachtgever overleggen over wat ze zelf willen doen. Het kan namelijk zo zijn dat de opdrachtgever een eigen tekstschrijver heeft. We vinden het geen enkel probleem om met de eigen mensen samen te werken