Ondertussen werken we hard aan een nieuwe website, maar omdat we onze klanten belangrijke vinden kan het nog even duren.

Virtuemart

Virtuemart webshopVirtuemart is een gratis webshop software pakket waarmee u heel gemakkelijk een eigen webwinkel kan starten. Het systeem wordt gebruikt in combinatie met het Joomla cms systeem welke geoptimaliseerde SEO mogelijkheden biedt, waardoor de pagina’s van uw Virtuemart webshop sneller gevonden zullen worden en uw zoekmachine optimalisatie beter wordt.

Virtuemart, mogelijkheden

Een van de voordelen die Virtuemart als webshop heeft, is dat u naast uw eigen webwinkel ook andere webpagina’s kunt toevoegen aan uw website. Hierbij kunt u denken aan een weblog, extensions voor social media, maar ook statische pagina’s. Alle bezoekers van uw webshop hebben beschikking over een eigen account binnen uw webwinkel, waarbij ze veel informatie zoals facturen, afleveradressen, bestelling statussen en aankoopgeschiedenissen terug kunnen vinden.

Contact opnemen           024 - 30.100.30

Virtuemart, wat doen wij?

Wij helpen u met het bedenken en creëren van uw eigen webshop. Niet alleen denken wij mee over de functionaliteit, maar ook over het design en uw conversie. We kijken naar uw wensen en spelen hierop in met onze ervaren webdevelopers om zo uw wensen realiteit te maken.

Virtuemart, voor starters

Virtuemart is door haar vele mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid ideaal voor startende ondernemers. Wij bieden veel informatie die u nodig heeft om een succesvolle webshop te kunnen starten. Virtuemart kan eenvoudig maar ook heel uitgebreid zijn. Als u kiest voor een uitgebreid pakket is het handig om door ons een webshop te laten bouwen, want wij kunnen uw Virtuemart website middels onze ervaring en uw wensen realiteit maken.

 

Snelheid

75%

Gebruiksgemak

80%

Functionaliteit

73%

Uitbreiding

90%

Virtuemart, uw eigen webshop

Voor het bouwen van een webshop heeft u professionele hulp nodig van ervaren specialisten. Als u meer informatie wilt of geïnteresseerd bent in een Virtuemart webshop, neem dan gerust contact met ons op. Download Virtuemart | Virtuemart website