Ondertussen werken we hard aan een nieuwe website, maar omdat we onze klanten belangrijke vinden kan het nog even duren.

vBulletin, wat is het?

vBulletin websitevBulletin is een software pakket waarmee u uw eigen forum of weblog mee kunt bouwen. U kunt door middel van dit systeem uw klanten op de hoogte stellen van updates en met elkaar laten communiceren. Zo zorgt u voor terugkeer van uw bezoekers en houdt u uw website altijd in beweging.

Contact opnemen   024 30 100 30

vBulletin, uw eigen website

Door verschillende plug-ins kunt u op uw forum heel gemakkelijk via uw media-album foto’s, video’s en geluidsfragmenten posten. Ook is er een mogelijkheid om met een paar simpele stappen een weblog post te maken. Hierbij zult u merken dat uw bezoekers vaker terug zullen komen om te discussiëren op uw weblog.
U kunt in de backend zelf  de regels aanpassen tot in welke staat de posts van uw bezoekers beperkt kunnen worden. vBulletin biedt verschillende opties om al uw onderwerpen van uw website te koppelen aan uw forum.

vBulletin, wat doen wij?

Wij bouwen graag aan uw website die aan al uw verwachtingen voldoet. Om er voor te zorgen dat uw bezoekers ook echt terug komen, zorgen wij voor een optimale conversie van uw website.

vBulletin ranking

Het gebruiksgemak van vBulletin is erg goed. Dit komt omdat het programma zo gemaakt is dat u het in een paar stappen onder de knie heeft. Het is een zeer effectief systeem, omdat uw website gekoppeld is aan uw weblog waardoor u alle informatie op een pagina heeft staan. vBulletin is een web-based application. Dit betekent dat die op elke webbrowser makkelijk te gebruiken is.

 

Snelheid

82%

Usability

96%

Functionaliteit

85%

Uitbreiding

76%

vBulletin forum, wij helpen graag

Wij helpen graag met het realiseren van uw eigen website. Als u meer informatie wilt of als u geïnteresseerd bent in een professionele vBulletin website, neem dan gerust contact met ons op.