Typo3, open source.

  • Breede ondersteuning
  • Erkend
  • Ook voor overheid

Typo3

Duurzame oplossing

Open Source

Typo3 is een uitgebreid systeem dat zich uniek maakt door design, inhoud en extenstions te onderscheiden van elkaar. Het programma is zo out of the box dat u met elk idee een professioneel design met ons samen kunt stellen. Als u zelf open staat voor nieuwe ideeën, dan helpen wij graag met het bouwen van uw eigen website.

Typo3 is een website systeem zonder enige licentiekosten. Zelfs bij elke upgrade of nieuwe plug-in betaalt u helemaal niks. Het maakt verder niet uit of u nou een groot of een klein bedrijf heeft, de opties van Typo3 zorgen voor een mogelijkheid om grote en kleine websites op het programma te runnen.

Typo3 CMS

Wij helpen graag met het bouwen van uw eigen Typo3 website en kijken dan ook naar uw wensen en ideeën. Wij zorgen voor optimale SEO score, zodat uw site hoog in de zoekresultaten komt van alle zoekmachines. Het is belangrijk dat uw bezoekers terug willen komen op uw site. Daarom is conversie optimalisatie van groot belang.

Seo & Typo3

Typo3 is SEO vriendelijk. Dit zorgt voor een hoger zoekresultaat bij onder andere Google. Het is ook erg fijn om te weten dat Typo3 een grote community heeft als het gaat om verbeterpunten. De community bestaat uit professionele mensen die er samen voor zorgen dat er geen fouten ontstaan en zich bezig houden met updates voor uw website. Door bepaalde extensions te gebruiken kunt u social media heel gemakkelijk aan uw website koppelen, zodat uw klanten altijd up to date blijven.

{{Contact|test 7|test 8|test 9}} opnemen over Typo3

TYPO3 voor Overheid

Veel Nederlandse overheid gebruikt Typo3 als oplossing voor weboplossingen zoals de website. Maar ook bedrijven maken gretig gebruik van deze open source oplossing. Woensdag helpt graag.

Typo3

Het systeem van Typo3 is zeer uitgebreid en kan verder uitgebreid worden met op maat ontwikkelde modules zodat het naadloos aansluit bij de wensen van een organisatie. Met uitgebreide Typo3 trainingen is het inventief in gebruikt.

Klantenservice

Wij helpen u graag met het bouwen van een eigen website,. Of u nou een groot of een klein bedrijf bent, dat maakt bij ons geen verschil. Als Typo3 voor u nog niet helemaal duidelijk is, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie over Typo3

    Vragen over Typo3?
    Wij zijn dagelijks bereikbaar op
    werkdagen van 09:00 - 18:00 uur