Ondertussen werken we hard aan een nieuwe website, maar omdat we onze klanten belangrijke vinden kan het nog even duren.

Typo3 website

Typo3, een eigen website

Typo3 is een uitgebreid systeem dat zich uniek maakt door design, inhoud en extenstions te onderscheiden van elkaar. Het programma is zo out of the box dat u met elk idee een professioneel design met ons samen kunt stellen. Als u zelf open staat voor nieuwe ideeën, dan helpen wij graag met het bouwen van uw eigen website.

Contact opnemen           024 - 30.100.30

Typo3, gratis!

Typo3 is een website systeem zonder enige licentiekosten. Zelfs bij elke upgrade of nieuwe plug-in betaalt u helemaal niks. Het maakt verder niet uit of u nou een groot of een klein bedrijf heeft, de opties van Typo3 zorgen voor een mogelijkheid om grote en kleine websites op het programma te runnen.

Typo3, wat bieden wij?

Wij helpen graag met het bouwen van uw eigen Typo3 website en kijken dan ook naar uw wensen en ideeën. Wij zorgen voor optimale SEO score, zodat uw site hoog in de zoekresultaten komt van alle zoekmachines. Het is belangrijk dat uw bezoekers terug willen komen op uw site. Daarom is conversie optimalisatie van groot belang.

Typo3 ranking

Typo3 is SEO vriendelijk. Dit zorgt voor een hoger zoekresultaat bij onder andere Google. Het is ook erg fijn om te weten dat Typo3 een grote community heeft als het gaat om verbeterpunten. De community bestaat uit professionele mensen die er samen voor zorgen dat er geen fouten ontstaan en zich bezig houden met updates voor uw website. Door bepaalde extensions te gebruiken kunt u social media heel gemakkelijk aan uw website koppelen, zodat uw klanten altijd up to date blijven.

Snelheid

85%

Veiligheid

76%

Functionaliteit

94%

Gebruiksgemak

75%

Typo3, laat ons u helpen

Wij helpen u graag met het bouwen van een eigen website,. Of u nou een groot of een klein bedrijf bent, dat maakt bij ons geen verschil. Als Typo3 voor u nog niet helemaal duidelijk is, neem dan gerust contact met ons op.