Ondertussen werken we hard aan een nieuwe website, maar omdat we onze klanten belangrijke vinden kan het nog even duren.

PhpBB forum

Phpbb ForumPhpBB is een gratis softwaresysteem waarmee u een eigen online forum of blog kunt starten. Dit systeem is handig omdat het in meer dan 40 landen beschikbaar is en een bezoeker dus eenvoudig een nieuw onderwerp kan starten, waardoor u al snel een grote community krijgt. Gebruikers van uw forum hoeven dankzij een non-active chat applicatie van PhpBB niet tegelijkertijd online te zijn om met elkaar te communiceren.

PhpBB, de mogelijkheden

PhpBB biedt de mogelijkheid om uw forum of blog zodanig aan te passen dat het helemaal bij uw huisstijl past. Zelfs als u wensen heeft voor een professioneel design, is dit mogelijk en helpen wij u graag. Door de juiste woorden en bepaalde tags te geven zorgt u automatisch voor een forum of website die een hoog zoekresultaat krijgt in zoekmachines zoals Google.

Contact opnemen           024 - 30.100.30

PhpBB, wat doen wij?

Dankzij onze ervaring met PhpBB kunnen wij u optimaal helpen met het bouwen van een gespecialiseerde website. Wij bieden u een volledig pakket aan dat er voor zorgt dat uw site er niet alleen top uitziet, maar dat het inhoudelijk ook goed is.

PhpBB Ranking

Door de vele extensions die beschikbaar zijn voor PhpBB zijn de mogelijkheden om uw forum uit te breiden enorm groot. Het systeem is erg eenvoudig aan te leren, omdat het vrij gebruiksvriendelijk is voor zowel startende als ervaren ondernemers. PhpBB werkt snel en effectief en is op elke browser mogelijk. Dit geldt voor elk besturingssysteem.

Snelheid

75%

Gebruiksgemak

80%

Functionaliteit

73%

Uitbreiding

90%

PhpBB, laat ons u helpen

Wij helpen u graag met het bedenken van nieuwe ideeën om uw eigen website of forum te optimaliseren. Bent u geïnteresseerd in een goed gesprek? Neem dan gerust contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheid voor uw eigen PhpBB forum of blog.