Ondertussen werken we hard aan een nieuwe website, maar omdat we onze klanten belangrijke vinden kan het nog even duren.

osDate, uw datingsite

osDate datingsiteosDate is ontwikkeld voor ondernemers die opzoek zijn naar een softwarepakket waarmee zij een eigen datingsite kunnen starten. Het is een simpel systeem dat elementen bevat waarmee u heel eenvoudig in een paar stappen een eigen datingsite opzet. Het is eenvoudig te gebruiken en is volledig zonder licentiekosten. Zelfs het upgraden en bijstellen van dit systeem is volledig gratis. Als u meer wilt weten over website systemen, klik dan op website voor meer informatie.

Contact opnemen           024 - 30.100.30

osDate, functies

osDate bevat handige functies die bij het starten van een datingsite goed van pas zullen komen. Denk hierbij aan functies die het eenvoudig maken voor uw bezoekers zoals; foto’s uploaden, een profiel maken, een chatbox, de mogelijkheid om te zien wie er naar uw profiel gekeken heeft en nog veel meer. Ook biedt dit systeem u de optie om de formule zo om te draaien dat u uw osDate datingsite meer richt op bedrijven die elkaar kunnen ”daten”.

osDate, wat doen wij?

Wij willen natuurlijk dat uw kansen als datingsite optimaal benut worden. Ons team is gespecialiseerd in het osDate systeem en zorgen er voor dat de bezoekers van uw datingsite ook terug willen komen. Wij maken uw datingsite aantrekkelijk voor mensen die twijfelen.

osDate ranking

osDate is vrij simpel en heeft een standaard layout voor nieuwe gebruikers, maar een professioneel design is ook te realiseren. osDate is gebruiksvriendelijk omdat u met een aantal kleine stappen al in bezit bent van uw eigen datingsite en deze op eigen wijze kunt aanpassen. Ook is het systeem snel in gebruik omdat het een web-based programma is dat u gewoon op uw browser runt.

Snelheid

73%

Usability

74%

Functionaliteit

90%

Uitbreiding

82%

osDate, wij helpen u

Het programma is eenvoudig te gebruiken als u gaat voor een standaard layout. Voor de ondernemers die liever een out of the box datingsite willen hebben, helpen wij u graag. Bent u geïnteresseerd of wilt u gewoon meer informatie over osDate? Neem dan gerust contact met ons op.