Ondertussen werken we hard aan een nieuwe website, maar omdat we onze klanten belangrijke vinden kan het nog even duren.

OpenCart, uw webshop

Open cart webshopOpenCart  is een eenvoudig webshop software programma dat voor de startende ondernemer een perfecte manier is om zijn of haar webshop mee te beginnen. OpenCart is zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk, dat iedereen met een paar eenvoudige stappen een webwinkel opzet. Wij begrijpen de behoefte aan een exclusieve OpenCart webshop met meer extensions en een invloed van uw eigen huisstijl. Als dat het geval is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, want wij helpen u graag verder!

Contact opnemen           024 - 30.100.30

OpenCart, lekker simpel

Het beheren van de backend en de toevoeging van extensions is eenvoudig en krachtig om te doen, mits het met de juiste kennis gedaan wordt. Natuurlijk zijn er basis toevoegingen, maar er zijn ook gevorderde extenstions die u nog meer te bieden hebben. Gevorderde OpenCart extensions, zoals een multi webshop omgeving, bieden u nog meer opties als het aankomt op gebruiksvriendelijkheid. Deze zijn lastiger te begrijpen, maar daar helpen wij u graag mee.

OpenCart, wat doen wij?

Wij helpen u graag als het aankomt op het bouwen van een eigen webshop. Wij leveren maatwerk design binnen een gebruiksvriendelijk webshop software systeem, waarmee u zelf in de toekomst eenvoudig uw eigen website kunt runnen. Ons team is gespecialiseerd in OpenCart webshops bouwen en zullen rekening houden met het maken van uw wensen en ideeën.

OpenCart ranking:

OpenCart scoort hoog als het gaat om functionaliteit. Dit komt omdat het pakket eenvoudig in gebruik is en het is simpel te combineren met aanvullende extenstions. Ondanks dat OpenCart een eenvoudig pakket voor beginners is, helpen wij u graag als u ergens tegenaan loopt. 

Gebruiksgemak

81%

Support

88%

Extensions

70%

Functionaliteit

90%

Opencart, laat ons u helpen.

Als u zelf niet helemaal uit het systeem komt, helpen wij u graag! Ook als u meer informatie nodig heeft of geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op.