Ondertussen werken we hard aan een nieuwe website, maar omdat we onze klanten belangrijke vinden kan het nog even duren.

Online marketing

Zonder online marketing zou het succes van uw webshop niet bestaan. Wij vinden het daarom erg belangrijk dat u dit als bedrijf compleet in orde heeft en helpen u daar graag bij. De online marketing van uw website of webshop bepaalt of uw producten of diensten goed verkocht worden. Dit heeft alles te maken met een goede combinatie van de vragen: hoe word ik gevonden in Google en hoe houd ik het interessant voor mijn bezoekers.

Contact opnemen           024 - 30.100.30

Social media en marketing

Social media als element gebruiken in uw webshop of website is belangrijk voor bezoekers die vaker terug komen. Door het gebruik van social media kunnen uw bezoekers gemakkelijk communiceren met elkaar, maar ook met uw bedrijf. Dit geeft uw bezoekers het gevoel dat u ze serieus neemt en naar ze wordt geluisterd. Er bestaan hiervoor verschillende social media extensions die u kunt inpluggen in uw website.

Marketing, wij helpen u

Wij zijn gespecialiseerd in online marketing en kijken graag met u mee naar de mogelijkheden om uw website te optimaliseren. Wij helpen u verder met het bouwen van een website en voegen hier onze ervaren marketing kennis aan toe. Staat u op het punt om een webshop of een website te beginnen, maar weet u nog niet zo goed wat u precies wilt met uw marketing? Neem dan contact met ons op.