Ondertussen werken we hard aan een nieuwe website, maar omdat we onze klanten belangrijke vinden kan het nog even duren.

Conversie optimalisatie, wat is het?

Conversie optimalisatieConversie optimalisatie is een manier waarmee u uw klanten een bepaalde actie laat uitvoeren. Dit kan zijn dat uw klant zelf in een paar stappen door het betaalscherm heen klikt, of het inschrijven voor uw nieuwsbrieven.
Met conversie optimalisatie heeft u veel kans dat bezoekers sneller een aankoop doen in uw webshop.
We werken dus vooral aan gebruikersvriendelijkheid richting de klant toe en willen dat de klant met een positief gevoel uw website verlaat.

Contact opnemen           024 - 30.100.30

Conversie optimalisatie, Wij helpen u graag!

Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van uw website conversie en helpen u maar al te graag.
Op elk gebied zorgen wij ervoor dat de bezoekers op uw site niet meer twijfelen over een product of over een aankoop.
Op deze manier weten wij zeker dat de bezoekers vaker terugkomen. Door socialmedia extensions en mond-tot-mondreclame loopt het aantal bezoekers al snel op. Mocht u nou meer vragen of interesse hebben over conversie optimalisatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Conversie optimalisatie, de voordelen

U wilt als ondernemer natuurlijk dat uw bezoekers tevreden zijn als ze uw website of webshop bezoeken. Dankzij de mogelijkheden van conversie optimalisatie kunnen wij zien waarom of waar een bezoeker op uw site op het laatste moment besluit om het product toch niet te kopen. Hierdoor krijgt u meer inzicht in het functioneren van uw website en kunnen wij u helpen met het verbeteren van uw conversie optimalisatie.