Magento, nummer 1 corporate webshop software.

  • Compleet in mogelijkheden
  • Open source gericht op de toekomst
  • Slimme webshop software

Magento shop

Webshop software

Magento, professionele webshop software

Magento open source webshop software is een webshop software pakket waarmee u alle controle heeft over uw eigen webwinkel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het design van uw site, de gebruiksvriendelijkheid, de inhoud en natuurlijk de functionaliteit.

Deze en vele andere elementen zorgen voor realistische ideeën die u waar kan maken en terug kan laten komen binnen uw Magento webshop. Als u meer vragen heeft over de werking van Magento, neem dan gerust contact met ons op. Wij gebruiken usability technieken en design om uw webwinkel te optimaliseren, voor zowel u als voor uw klanten. Uit onderzoek blijkt dat Magento vandaag de dag één van de meest populaire open systeem pakketten is.

Magento webshop

Magento is momenteel het meest groeiende open systeem pakket en heeft daarmee een stevige positie op de markt. Steeds meer bedrijven kiezen Magento als open systeem pakket om hun webshop op te draaien.

Zoekmachine optimalisatie

Magento biedt een grote variatie aan tools en extensions, waarmee je de gebruiksvriendelijkheid en persoonlijke voorkeuren kunt uitbreiden. Daarnaast is het bij Magento ook mogelijk om meerdere webshops op één systeem te draaien. Hiermee heeft u een gezamenlijk voorraadbeheer voor al uw webwinkels.

Contact opnemen over Magento

GA VOOR PERFORMANCE

Woensdag weet klanten te verbazen met unieke en krachtige webshops. Al onze webshops zijn geoptimaliseerd voor Google en direct klaar voor gebruik. Meer informatie over onze vaardigheden of een Magento website laten maken? Dan komen we graag met u in contact!

Webshop Extensies

Een van de meeste veelzijdige en meest gebruikte platformen voor online verkoop. Meer dan 10.000 Magento extenties beschikbaar voor nog meer mogelijkheden.

Magento onderhoud

Door het toepassen van regelmatige updates een blijvend veilige shop. Eenvoudig in beheer en gebruik voor zowel bezoekers als eigenaar of personeel.

Informatie over Magento

    Vragen over Magento?
    Wij zijn dagelijks bereikbaar op
    werkdagen van 09:00 - 18:00 uur