webshop-woocommerce
woocommerce-koppeling
shop

Internetbureau Woensdag is professional in de creatie van webshops (Magento, osCommerce, Woocommerce, etc), websites (WordPress, Joomla, etc) en online marketing. Woensdag bezorgt u een optimaal bereik op het internet en social media.

Webshop

Goede webshop software moet voldoen aan de hoge eisen van de bezoeker en de wensen van de webshop eigenaar. Door optimale ondersteuning en professionele ervaring met onder andere Magento, osCommerce en Virtuemart creëren wij succesvolle webshops met aansprekende conversies.

Website

Een website is het online visite kaartje van uw bedrijf. Bezoekers zullen in minder dan een seconde bepalen of ze verder kijken op uw website of hun geluk toch ergens anders beproeven. Dit is voor Woensdag de reden om u te helpen bij het bouwen van een professionele website.

Marketing

Online marketing is net zo belangrijk als de producten en diensten op uw website. Een goede SEO score en een optimale conversie zorgen ervoor dat meer bezoekers uw website bezoeken en hiervan een groter percentage iets zal aanschaffen. Wij helpen u graag bij de marketing en met het optimaliseren van uw webshop of website.

Woensdag

Met al meer dan 10 jaar ervaring in de creatie van webshops, websites, marketing, social media en hosting, ontwikkelt Woensdag samen met specialisten succesvolle websites en e-commerce oplossingen. Het is onze passie om oplossingen te creëren welke vernieuwend zijn en passend bij uw onderneming.

Webshop & Marketing specialist Woensdag helpt u graag persoonlijk verder met Magento, osCommerce, Woocommerce, Virtuemart, WordPress, Joomla, website, webshop en online marketing

Contact opnemen           024 - 30.100.30